Avond4daagse

Avond4daagse – 13 t/m 16 mei 2024
Het inschrijfformulier voor de avond4daagse is gesloten. Alle ouders die hun kind(eren) hebben ingeschreven ontvangen binnenkort e-mail met praktische informatie over de avond4daagse. Mocht je in de tussentijd vragen hebben, dan kan je mailen naar a4d@bsweesperrijk.nl.

Of kijk op de website www.avond4daagseweesp.nl.

 

Word lid van de Whatsapp groep!

Om alle ouders goed te kunnen informeren, hebben we een Whatsapp-groep in het leven geroepen, waarin alleen de organisatie berichten kan plaatsen. In deze groep zullen wij jullie op de hoogte houden voorafgaand, en tijdens de avond4daagse, bijvoorbeeld over de routes of over verzamelen. Door middel van onderstaande QR-code kan je lid worden van deze Whatsapp-groep.

  

Steun de avond4daagse

Door oplopende kosten en door het wegvallen van een aantal belangrijke sponsoren dreigt er een tekort op de begroting van 2024 van de Stichting A4D Weesp. Om ervoor te zorgen dat we de deelnemersbijdrage voorlopig niet hoeven te verhogen, willen we aan iedereen vragen die een extra bijdrage kan missen, een gift over te maken door middel van onderstaande QR-code. Of ga naar deze betaallink.

 

 

Sportieve groeten,

 

De avond4daagse commissie van BS Weespersluis

Aart, Carolien, Johan, Melissa en Mirjam